Οι ατελείωτες ασκήσεις τακτικής μπήκαν για λίγο στο… συρτάρι, έπειτα από ένα πολύ έντονο διήμερο πρόγραμμα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Χορστ της Ολλανδίας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αφιερώνει την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (28/07) σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης (πολλά μικρά σπριντ για βελτίωση της «έκρηξης» των παικτών) και παιχνίδια σε μικρό χώρο, περιμένοντας από τους ποδοσφαιριστές του να εφαρμόσουν στο γήπεδο όσα δούλεψαν τις προηγούμενες μέρες σε πρέσινγκ και κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Σέρβος τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε εξάδες και δούλεψε πρώτα σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, με δύο μπαλαντέρ, ενώ το τελευταίο μέρος της προπόνησης περιλάμβανε μίνι τουρνουά τεσσάρων σε δύο «μισά» γήπεδα, με όριο μάξιμουμ τριών επαφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά ο Γιοβάνοβιτς δεν έκανε «παρεμβάσεις» στα μίνι διπλά, αλλά κάθισε και παρακολουθούσε σιωπηλά και τα δύο γήπεδα εναλλάξ, για να τσεκάρει κατά πόσο γίνονταν πράξη τα πράγματα που είχαν δουλευτεί τις προηγούμενες ημέρες.

«Νικητές» στο τουρνουά αναδείχθηκαν οι «πορτοκαλί», δηλαδή η ομάδα που αποτελούνταν από τους Χριστογεώργο, Κώτσιρα, Πέρεθ, Ενγκμπακοτό, Αλεξανδρόπουλο, Αθανασακόπουλο, Καμπετσή.

Στο τέλος του προγράμματος οι Καρλίτος, Αγιούμπ και Αϊτόρ έμειναν στη μία εστία μαζί με τον Χριστογεώργο κι έκαναν εξάσκηση στα φάουλ 4-5 μέτρα έξω από την περιοχή, χρησιμοποιώντας τέσσερα ανδρείκελα ως «τείχος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός γκολκίπερ κατέγραψε πολλές, ωραίες αποκρούσεις, όμως νικήθηκε τρεις φορές από τον Καρλίτος, ενώ από δύο γκολ πέτυχαν οι Αϊτόρ και Αγιούμπ, με τον τελευταίο μάλιστα να χάνει… στοίχημα από τον Χριστογεώργο, που απέκρουσε το τελευταίο φάουλ του, και να κάνει 10 κάμψεις ως «τιμωρία».

Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης