Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (05/08) την προετοιμασία του προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (Παρασκευή, 06/08, 21:00) φιλικού αγώνα με την κροατική ΝΚ Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Στο συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσουν οι τραυματίες Φεντερίκο Μακέντα (τενοντίτιδα) και Φώτης Ιωαννίδης (χτύπημα στην ποδοκνημική), εντούτοις -όπως όλα δείχνουν- θα πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων», ο Ζβόνιμιρ Σάρλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μολονότι μετράει μόλις τέσσερις «γεμάτες» προπονήσεις στο «Γ. Καλαφάτης» ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έχει δείξει πολύ είναι σε καλό επίπεδο από πλευράς δυνάμεων (έκανε ατομικές προπονήσεις με προσωπικό γυμναστή όλο τον Ιούλιο) κι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχές δίπλα στον Φραν Βέλεθ, προκειμένου να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό.

Ελλείψει των Σένκεφελντ και Πούγγουρα άλλωστε, θα χρειαστεί να είναι έτοιμος για το βασικό σχήμα στην εκκίνηση του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 21-22 Αυγούστου. Το σημερινό πρόγραμμα άρχισε με ζέσταμα και ακολούθησε δίτερμα στο μισό γήπεδο και ασκήσεις στα τελειώματα.

Ο Κουρμπέλης συμμετείχε κανονικά σ’ ολόκληρη τη διάρκεια της προπόνησης. Ο Μακέντα, ο Ιωαννίδης και ο Μπεκ έκαναν θεραπεία, ο Σένκεφελντ το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και ο Αϊτόρ, ενώ ο Σανκαρέ απουσίαζε με άδεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης