Οριστικά χωρίς τον Φραν Βέλεθ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο σαββατιάτικο (21/11, 19:30, Novasports 1HD) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός αμυντικός δεν μπόρεσε να μπει σε φουλ πρόγραμμα ούτε το πρωί της Τετάρτης (18/11) και γυμνάστηκε εκ νέου ατομικά, καθώς εξακολουθεί να πονάει στην ποδοκνημική λόγω του διαστρέμματος που υπέστη πριν περίπου ένα μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πονοκέφαλοι» για τον Λάζλο Μπόλονι στα μετόπισθεν εν όψει του ελληνικού clasico είναι μεγάλοι, αφού, πλην του Βέλεθ που έχει τεθεί νοκ άουτ, υπάρχει πρόβλημα και με τον Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο Έλληνας στόπερ, αν και προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα σε φουλ πρόγραμμα, δεν είναι ακόμη στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, διότι δεν τον έχουν εγκαταλείψει σε απόλυτο βαθμό οι ενοχλήσεις στη μέση και θα χρειαστεί να «σφίξει» τα δόντια για να παίξει στο ντέρμπι.

Στην προπόνηση της Τετάρτης ενσωματώθηκαν οι διεθνείς με την U21 Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης, με τον τελευταίο να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, διότι έπαιξε βασικός στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαβιέρ, Μολό, Αντονίτο και Χατζηθεοδωρίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, απουσίασαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης, που θα ενσωματωθούν στο υπόλοιπο γκρουπ την Πέμπτη (19/11).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης