Με ακόμη μία απουσία ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (02/10) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού (Κυριακή 3/10, 20:30, Novasports Prime) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 5η αγωνιστική της Super League, καθώς έμεινε εκτός λόγω ίωσης και ο Γιάννης Κώτσιρας.

Μετά τον τραυματία Φραν Βέλεθ (τράβηγμα στο δικέφαλο), αλλά και τους Σωκράτη Διούδη, Φώτη Ιωαννίδη που ταλαιπωρούνται από ίωση, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του, ούτε τον 28χρονο Κώτσιρα, ο οποίος έμεινε σπίτι του για τον ίδιο λόγο και πλέον προετοιμάζει για το δεξιό άκρο της άμυνας τον Φακούντο Σάντσες και για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (02/10) περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι και ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Σιδεράς, Ούφε Μπεκ και θεραπεία οι Φραν Βέλεθ, Γιασίν Αγιούμπ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σέρβος τεχνικός ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή του ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής, παίρνοντας μαζί του για πρώτη φορά σε επίσημο ματς και τον 19χρονο στόπερ Αλέξανδρο Ρόμπι, ενώ επανέφερε στις επιλογές του τους Γενί Ενγκμπακοτό και Γιάννη Μπουζούκη.

Αναλυτικά στην 22μελή λίστα για το ματς με τον Ολυμπιακό, συμπεριλήφθηκαν οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σάρλια, Παλάσιος, Ρόμπι, Πούγγουρας, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης