Ο 36χρονος Χαβιέρ Βάθκεθ είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού Β΄ στη θέση του Γιάννη Βονόρτα, με τους «πράσινους» να ανακοινώνουν το μεσημέρι της Τρίτης (18/01) την πρόσληψή του.

Ο Βάθκεθ γεννήθηκε στη Μαδρίτη κι αγωνίστηκε στην καριέρα του σαν κεντρικός μέσος, ενώ ξεκίνησε πολύ μικρός την προπονητική πορεία του, σε ηλικία 29 ετών από την Αδάρβε, προτού εργαστεί στις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης Β.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Χαβιέρ Βάθκεθ Κοντρέρας, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία στον Παναθηναϊκό Β.

Ο Ισπανός προπονητής γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1986 στη Μαδρίτη. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στις Σαν Σεμπαστιάν ντε λος Ρέγιες, Σάνσε, Πορτουένσε και Χετάφε Β, ενώ ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Σάνσε, καταγράφοντας συνολικά 111 συμμετοχές ως κεντρικός μέσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προπονητική καριέρα του Χαβιέρ Βάθκεθ ξεκίνησε στα 29 του χρόνια από την Ουνιόν Αδάρβε, όπου έμεινε για δύο χρόνια, ενώ στη συνέχεια δούλεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης Κ18 Β, για μια σεζόν. Ο Ισπανός προπονητής θα προπονήσει σήμερα το απόγευμα για πρώτη φορά την ομάδα. Καλωσορίζουμε τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού Β».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης