Για πρώτη φορά απ’ την ημέρα που ανέλαβε τα «ηνία» του Παναθηναϊκού (20 Οκτωβρίου), ο Λάζλο Μπόλονι είδε στο απουσιολόγιό του να υπάρχει μόνο το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη, καθώς στην προπόνηση της Πέμπτης (08/04) μπήκαν σε φουλ πρόγραμμα και οι Γιουνούς Σανκαρέ και Γιασίν Αγιούμπ.

Ο Σενεγαλέζος και ο Μαροκινός χαφ, που υποβλήθηκαν σε αρθροσκοπήσεις στα γόνατά τους στις 8 και 24 Μαρτίου αντίστοιχα, επέστρεψαν στη δράση και μάλιστα πήραν μέρος και στο παιχνίδι κατοχής της μπάλας σε μικρό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του κυριακάτικου (11/04) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ είναι πλέον καθαρά θέμα του 68χρονου τεχνικού, ο οποίος θα κρίνει αν είναι σε θέση να βοηθήσουν ως έξτρα επιλογές από τον πάγκο.

Αντίστοιχα, σε φουλ ένταση προπονήθηκε για τρίτη μέρα και ο Φραν Βέλεθ, αφήνοντας πίσω του οριστικά το (διπλό) πρόβλημα τραυματισμού, που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου 5 εβδομάδες κι αναμένεται να «μπει» στην «πράσινη» αποστολή.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι κατοχής μπάλας, ενώ ο μοναδικός που απουσίαζε ήταν ο Κουρμπέλης, που αναμένεται εντός της Πέμπτης (08/04) να επιστρέψει από την Μπολόνια, μαζί με τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Γεράσιμο Σίννη, έχοντας ολοκληρώσει τον νέο κύκλο εξετάσεών του, για το πρόβλημα στους κοιλιακούς, που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης