Εκτός από την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων της ΠΑΕ (γραφεία, Ακαδημία, «Γ. Καλαφάτης», θυγατρικές) για το διάστημα από 1 έως 17 Μαρτίου η διοίκηση του Παναθηναϊκού ακολούθησε νέο κύκλο πληρωμών στις αρχές της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ κατέβαλλαν τους μηνιαίους μισθούς που προβλέπονται στα συμβόλαια όλων των επαγγελματιών παικτών και του προπονητικού τιμ. Μολονότι δεν πρόκειται για κάποιο… τεράστιο ποσό, ειδικά για όσους αποτελούν τη «βάση» της πρώτης ομάδας, καθώς το συγκεκριμένο γκρουπ έχει πολύ πιο υψηλά συμβόλαια, για τους νεαρούς επαγγελματίες που αμείβονται μόνο με μηνιαίο μισθό (600-700 ευρώ), η καταβολή των χρημάτων που τους αναλογούν -και με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού- ήταν πολύ σημαντική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, από τις πρώτες ημέρες του «lockdown» στο πρωτάθλημα, πως προγραμματίζει να καταβάλει τις δόσεις συμβολαίων του Φεβρουαρίου, μέχρι τα μέσα Απριλίου (15-16/04). Και παρά τα «ζόρια» που υπάρχουν στο λογιστήριο της ΠΑΕ, ενώ των συνεπειών από την πανδημία, προς το παρόν ο σχεδιασμός (και) σε αυτή την πληρωμή δεν δείχνει να αλλάζει.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης