Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης (04/08) για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Το πρωί οι «πράσινοι» έκαναν γυμναστήριο σε δύο γκρουπ, ενώ το απόγευμα άρχισαν με ζέσταμα, προτού επιδοθούν σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας. Ακολούθως, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το πρώτο να δουλεύει στην αμυντική λειτουργία και το δεύτερο στα τελειώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «είδηση» της ημέρας, ήταν η παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη (και) στις ασκήσεις κατοχής της μπάλας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού συμμετέχει πλέον σε όλο το «ζέσταμα» με το υπόλοιπο γκρουπ, παίρνει μέρος μέχρι και τη συγκεκριμένη άσκηση κι ανεβάζει διαρκώς ρυθμό, μετρώντας αντίστροφα για τη μεγάλη… επιστροφή σε φουλ δράση, έπειτα από 8 μήνες απουσίας.

Ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε για δεύτερη ημέρα θεραπεία, μαζί με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο κουντεπιέ (η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί την Πέμπτη, 05/08). Ο δε Μπαρτ Σένκεφελντ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Αϊτόρ απουσίασε με άδεια για να διευθετήσει ένα προσωπικό θέμα. Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.

Εν τω μεταξύ το μεσημέρι της Παρασκευής (06/08) θα δώσει ο Παναθηναϊκός στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021/22, η διάθεση των οποίων θα είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων και τις διατάξεις της κυβέρνησης για τη επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές των νέων καρτών θα είναι σε προσιτές τιμές, ενώ για την αγορά θα απαιτείται και εγγραφή στον Ερασιτέχνη έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης