Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/1) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης με το Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» (Τετάρτη 27/1, 15:00, Novasports 1HD) για τη 19η αγωνιστική της Super League, με τον Λάζλο Μπόλονι να ανακοινώνει την 21μελή αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει για την πόλη της Μαγνησίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλο (εκτίουν ποινές μίας αγωνιστικής), αλλά και τον Μπουζούκη, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες με κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γονάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, στην «πράσινη» αποστολή επιστρέφουν οι Τάσος Χατζηγιοβάνης (ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό του στον ορθό μηριαίο μυ), Ανδρέας Αθανασακόπουλος και Φάνης Μαυρομμάτης, ενώ στο γκρουπ συμπεριλήφθηκε και ο τρίτος γκολκίπερ του «τριφυλλιού», Νίκος Χριστογεώργος.

Το πρόγραμμα της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης και ατομικό οι Σαβιέρ, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μπόλονι ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή. Σ’ αυτή συμπεριλαμβάνονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης