Το πιο δύσκολο φιλικό παιχνίδι στη φετινή προετοιμασία του θα δώσει ο Παναθηναϊκός απόψε στην Τεργέστη.

Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μίλαν στις 21.30 (Cosmote Sport 2), σε ένα ματς που το «τριφύλλι» θα μετρήσει τις δυνάμεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, απέναντι στους πανίσχυρους «ροσονέρι» ο Γιοβάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να διακρίνει το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα του, μία εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη σέντρα στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Άλλωστε, υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Ιταλία, με την αποστολή του να απαρτίζεται από 26 ποδοσφαιριστές.

Στο αγωνιστικό σκέλος, αποτελεί ερωτηματικό το σχήμα με το οποίο θα επιλέξει να παρατάξει ο Γιοβάνοβιτς τους «πράσινους» (4-2-3-1, 4-3-3, 3-4-3).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριελήφθησαν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Βέλεθ, Ρούμπεν, Αγιούμπ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Καρλίτος, Μακέντα, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Καμπετσής, Αθανασακόπουλος, Σιδεράς, Σάρλια.

Αντίθετα στην Αθήνα έμειναν οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ και Πούγγουρας, ο νεαρός Χατζηγιαννάκης, αλλά και ο Μπεκ, ο οποίος ως γνωστόν δεν υπολογίζεται.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης