Ως δεδομένη παρουσιάζουν τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό του διεθνούς Σλοβένου μέσου της Νυρεμβέργης, Άνταμ Τσέριν τα γερμανικά ΜΜΕ.

Ο 22χρονος κεντρικός χαφ, 13 φορές διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας (2 γκολ) που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Ριέκα ως δανεικός από τη γερμανική ομάδα (37 ματς, 2 γκολ, 7 ασίστ) φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους “πράσινους” για να μετακομίσει στην Αθήνα για ένα ποσό περίπου 700.000 ευρώ συν μπόνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υποστηρίζει η γερμανική ιστοσελίδα «nordbayern.de» «… ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις. Το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7), ο αθλητικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Όλαφ Ρέμπε περίμενε μόνο τη γραπτή επιβεβαίωση από την Αθήνα. Ο Άνταμ Τσέριν είχε ήδη υπογράψει το συμβόλαιο λύσης με τη Νυρεμβέργη και συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.

Ο αθλητικός διευθυντής είχε ήδη δηλώσει στις αρχές της εβδομάδας ότι υπήρχε κινητικότητα γύρω από τον παίκτη. Ο Ντίτερ Χέκινγκ αναφέρθηκε σε αρκετούς ενδιαφερόμενους συλλόγους και μια πιθανή λύση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η οποία διαρκεί μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, δεν είχαν ακόμη συγκεκριμένη προσφορά.

Γίνεται πλέον εμφανές ότι ο Σλοβένος διεθνής μετακομίζει στην Ελλάδα, διαφορετικά θα έπρεπε να παίξει στη Νυρεμβέργη την επόμενη εβδομάδα. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί για ένα ποσό μεταξύ 700.000 και 800.000 ευρώ, συν πιθανά μπόνους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης