Εκτός από τις θέσεις του κεντρικού μέσου ο οποίος θα μπορεί να καλύψει τόσο το «8» όσο και το «6», αλλά και του αριστερού μπακ, στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει πλέον να κινηθούν στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και για την απόκτηση βασικού εξτρέμ.

Η μετακίνηση αφορά σε ποδοσφαιριστή που θα έρθει για την «πρώτη γραμμή» κι όχι ως… συμπληρωματική επιλογή, ούτως ώστε να καλυφθεί το -διπλό- κενό που θα δημιουργηθεί στα άκρα της επίθεσης του «τριφυλλιού» με την επικείμενη αποχώρηση του Ενγκμπακοτό, αλλά και την «απενεργοποίηση» του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χατζηγιοβάνης, όπως ανέφερε προ δύο ημερών το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, και είναι ξεκάθαρο πως έχει τεθεί πια εκτός πλάνων, μένοντας εκτός για τρίτο σερί ματς. Θα γίνει προσπάθεια για να βρεθεί μέχρι το τέλος του μήνα μια πρόταση από το εξωτερικό για τον Μυτιληνιό εξτρέμ, προκειμένου να αποχωρήσει αντί ενός μικρού ποσού, όμως κάτι τέτοιο για την ώρα δεν δείχνει πολύ εύκολο.

Στον Παναθηναϊκό πάντως κοιτούν ήδη την… επόμενη μέρα στη θέση του εξτρέμ, με την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, ο οποίος θα συμπληρώσει τους Παλάσιος, Αϊτόρ, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαια έως το 2024 και το 2023, αντίστοιχα, αλλά και τον Ματέους Βιτάλ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Κορίνθιανς μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του.

Ήδη εδώ και μέρες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού «ξεσκονίζουν» την αγορά, έχοντας διάθεση να δαπανήσουν ένα σημαντικό ποσό και για τον εξτρέμ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ολοκληρωθεί πλέον η τελική σταχυολόγηση απ’ την πλευρά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι βασικοί στόχοι στις τρεις θέσεις έχουν εντοπιστεί και οι «πράσινοι» ξεκινούν πλέον το στάδιο των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να κλείσουν τους παίκτες που θέλουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης