Παναθηναϊκός: Καθαρή η μαγνητική του Νιάς

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021, 16:11
Παναθηναϊκός: Καθαρή η μαγνητική του Νιάς

Υπό χιονόπτωση κατά διαστήματα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (25/03) η προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Η ευχάριστη είδηση για τον Λάζλο Μπόλονι, αφορούσε τον Σεχ Νιάς και το αποτέλεσμα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο γόνατο κατά την προπόνηση της Τετάρτης (24/03).

Η εξέταση ήταν «καθαρή» κι ο 21χρονος μέσος θα μένει μόνο για μια με δυο μέρες στα «πιτς», κάνοντας θεραπείες. Προς... ανακούφιση του 68χρονου τεχνικού που δεν ήθελε να «χάσει» ακόμη έναν κεντρικό μέσο του, μετά τις επεμβάσεις που έκαναν στα γόνατά τους τις τελευταίες εβδομάδες οι Γιουνούς Σανκαρέ, Μαουρίσιο Σιλβέιρα και Γιασίν Αγιούμπ.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας, δίτερμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία έκαναν ο Φραν Βέλεθ και ο Σεχ Νιάς, ασκήσεις στο γυμναστήριο οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ, ατομικό ο Κουρμπέλης κι αποφόρτιση ο Μολό. Απόντες ήταν ο Αγιούμπ και οι διεθνείς Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστογεώργος.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021, 16:20