Θα μπορούσε να βρίσκεται ήδη (με άδεια) στη Μύκονο ή στην Ίμπιζα για διακοπές, απ’ τη στιγμή που υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό στις 24 Ιουνίου κι αναχώρησε για την πατρίδα του από τις 26 του περασμένου μήνα.

Η προετοιμασία των «πράσινων», άλλωστε, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ξεκινάει τις πρώτες μέρες του Αυγούστου και ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα (περί ου ο λόγος) θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να… χαλαρώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος, ωστόσο, επιβεβαιώνοντας το πόσο ανυπομονεί να «επιστρέψει» σε δράση -απ’ τη στιγμή δε που είναι τρεις μήνες «ανενεργός» (λόγω του lockdown από την πανδημία του κορονοϊού, το πρωτάθλημα Ολλανδίας ματαιώθηκε)- επέστρεψε από την Τρίτη (07/07) στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Κι από σήμερα (08/07) έπιασε… δουλειά στο «Γ. Καλαφάτης», πραγματοποιώντας την πρώτη (ατομική) προπόνησή του με τα «πράσινα», μολονότι η υπόλοιπη ομάδα απουσίαζε στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός εξτρέμ, επικοινώνησε προ ημερών με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τους… αιφνιδίασε πολύ ευχάριστα, ζητώντας να έρθει πολύ νωρίτερα στην Αθήνα, για να εγκατασταθεί και να ξεκινήσει προπονήσεις, ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Κι ας έχει σχεδόν ένα μήνα μπροστά του μέχρι να «μπει» στην «πράσινη» προετοιμασία. Αν μη τι άλλο, νοοτροπία που «δείχνει» πολλά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης