Στη γαλλική αγορά φαίνεται ότι καταλήγει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του νέου τεχνικού διευθυντή, με τον 61χρονο Γάλλο Πιέρ Ντρεοσί να είναι αυτή τη στιγμή το Νο1 φαβορί για να αναλάβει το πόστο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Ντρεοσί εργάστηκε για περίπου μία δεκαετία (2003-2013) στη Ρεν ως διευθυντής ποδοσφαίρου, προπονητής (επί ενάμισι χρόνο) και ακολούθως ως αθλητικός διευθυντής του γαλλικού κλαμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την τριετία 2003-2006, συνεργάστηκε με τον Λάζλο Μπόλονι στη Ρεν, «χτίζοντας» μία πολύ καλή ομάδα κι συνεχεία ανέλαβε τα ηνία της μετά την (τότε) αποχώρηση του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο Ντρεοσί (που την τελευταία πενταετία δούλεψε στην Paris FC) αποτελεί εισήγηση του Μπόλονι προς τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος μάλιστα συναντήθηκε μαζί του το μεσημέρι της Δευτέρας (23/11), ενώ το απόγευμα έδωσε το «παρών» (διακριτικά) και στην προπόνηση των «πράσινων» στο Κορωπί.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 61χρονος Γάλλος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, διαδεχόμενος τον Τσάβι Ρόκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) αναφέρουν πως υπάρχει κι άλλος υποψήφιος από την ευρωπαϊκή αγορά (Γερμανός). Ο Τρεοσί δείχνει να είναι το φαβορί, όμως ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, θα καταλήξει μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο Ντρεοσί με δηλώσεις του στο sdna.gr επιβεβαίωσε τις επαφές με το «τριφύλλι», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι αλήθεια ότι βρίσκομαι σε επαφή με την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Μιλάμε σε καλό κλίμα, όμως θα μπορούμε να πούμε περισσότερα με περισσότερη επισημότητα προς το τέλος της εβδομάδας.

Σαφώς γνωρίζω τον Παναθηναϊκό και το μέγεθος του σαν κλαμπ και φυσικά ξέρω ότι εκεί εργάζεται ο Λάζλο Μπόλονι, με τον οποίο είχαμε πολύ καλή συνεργασία στην Ρεν και διατηρούμε καλή σχέση.

Υπάρχουν συνομιλίες με τον Παναθηναϊκό, αλλά επαναλαμβάνω είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για κάτι πιο επίσημο. Προς το παρόν δεν θέλω να πω πιο πολλά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης