Παναθηναϊκός: Υπογράφει εντός της ημέρας ο Αλεξανδρόπουλος

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021, 11:55
Παναθηναϊκός: Υπογράφει εντός της ημέρας ο Αλεξανδρόπουλος

Θέμα... ωρών είναι πλέον η επέκταση του συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα από τις 28 Μαΐου με την πλευρά του 19χρονου μέσου για νέο τριετές συμβόλαιο και είναι έτοιμοι να «σφραγίσουν» την προφορική συμφωνία τους και με υπογραφές, πιθανότατα εντός της Παρασκευής (11/06).

Το νέο συμβόλαιο του Αλεξανδρόπουλου με το «τριφύλλι» θα περιλαμβάνει σχεδόν τετραπλασιασμό των ετήσιων, «καθαρών» αποδοχών του, ενώ το σύνολο των χρημάτων που θα λάβει στην επόμενη τριετία θα φτάσει λίγο πάνω απ’ το μισό εκατ. ευρώ.

Παράλληλα στη νέα σύμβαση προβλέπονται και μπόνους συμμετοχών και στόχων, ενώ όπως έχει ξεκαθαριστεί εδώ και δύο εβδομάδες δεν θα υπάρχει ρήτρα εξαγοράς (buy-out).

Λίαν συντόμως θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη για την επέκταση και του δικού του συμβολαίου -που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022- έως το καλοκαίρι του 2024, με αρκετά «ανεβασμένες» αποδοχές.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οι τελικές εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Αργύρη Καμπετσή στην Γκεζτεπέ. Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα για την πώληση του 21χρονου επιθετικού αντί 300.000 ευρώ, συν άλλες 300.000 ευρώ υπό μορφή μπόνους συμμετοχών με τον τουρκικό σύλλογο.

Ο λόγος που καθυστέρησε να ολοκληρωθεί το deal τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ήταν οι εσωτερικές, διοικητικές αλλαγές στην Γκεζτεπέ και το γεγονός πως για λίγες ημέρες δεν υπήρχε διοικητικό στέλεχος με δικαίωμα υπογραφής.

Όπως αναφέρει, ωστόσο, σε σημερινό (11/06) δημοσίευμά της η τουρκική FotoMac, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Σμύρνης, Ερκ Τορός ολοκλήρωσε τις επαφές με τους «πράσινους», διευθετήθηκαν οι εκκρεμότητες κι ο Καμπετσής περιμένει πλέον ενημέρωση για να ταξιδέψει στη Σμύρνη, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Γκεζτεπέ.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021, 11:56