Ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα η αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού (Τετάρτη, 01/12, 19:00, COSMOTE SPORT 3 HD) πρώτου αγώνα με το Βόλο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (6η φάση), που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε περιχαρής τους Καρλίτος Λόπεθ και Ραμόν Λούντκβιστ να επιστρέφουν σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς και να προετοιμάζονται πλέον για το κυριακάτικο (05/12) αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (12η αγωνιστική), ενώ σε κανονικό πρόγραμμα επανήλθε κι ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος θα ξαναπάρει φανέλα βασικού στον αυριανό (01/12) αγώνα με το Βόλο, έπειτα από το «διάλειμμα» της περασμένης Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο μέρος του σημερινού προγράμματος ακολούθησε μετά από δύο εβδομάδες και ο Φώτης Ιωαννίδης που ξεπερνάει σιγά-σιγά τη θλάση στο δικέφαλο (συνέχισε μετά με ατομικό πρόγραμμα), ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Πούγγουρας και ατομικά γυμνάστηκαν οι Κουρμπέλης και Αγιούμπ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο» κι ασκήσεις κατοχής μπάλας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή του αγώνα με το Βόλο, η οποία αποτελείται ακριβώς απ’ τα ίδια πρόσωπα που είχε συμπεριλάβει ο Σέρβος τεχνικός και στον προχθεσινό (28/11) αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα βραβεύσει στον αγώνα με το Βόλο τον νικητή του εφετινού κλασικού μαραθωνίου κι αθλητή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Κώστα Γκελαούζο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης