Ανάρπαστα αναμένεται να γίνουν τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν, καθώς τα περισσότερα εξ αυτών έκαναν «φτερά» μόλις λίγες μέρες μετά τη διάθεσή τους.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» φαίνεται πως, εν όψει της νέας σεζόν, θα «αγκαλιάσει» την όλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία επισφραγίστηκε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ανακοίνωσή της το μεσημέρι της Τετάρτης (29/6) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως έχουν απομείνει πλέον ελάχιστες κάρτες διαρκείας προς πώληση, ευχαριστώντας θερμά τον κόσμο του «τριφυλλιού» για την ανταπόκριση που έδειξε και το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού:

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της ομάδας για τη μεγάλη ανταπόκρισή τους στην απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Ενημερώνουμε δε ότι οι διαθέσιμες κάρτες είναι πλέον ελάχιστες και σε μεμονωμένες θέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τη διαδικασία παραλαβής των καρτών διαρκείας, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν σε ξεχωριστή ανακοίνωση, αλλά και μέσω προσωπικού e-mail. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο της Λεωφόρου για να πανηγυρίσουμε μαζί τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης