Ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί, την παρούσα χρονική στιγμή, στην απόκτηση του αριστεροπόδαρου στόπερ και του κεντρικού μέσου (που αποτελούν προτεραιότητες στον μεταγραφικό σχεδιασμό), καταλήγοντας σε μεγάλο βαθμό στις περιπτώσεις των παικτών που τον ενδιαφέρουν.

Την ίδια ώρα πάντως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το επιτελείο του τσεκάρουν την αγορά του εξωτερικού και για παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης, αναζητώντας εξτρέμ με ταχύτητα, ικανότητα στο «ένας με έναν» και καλούς αριθμούς σε γκολ και ασίστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στις περιπτώσεις που έχουν προταθεί κι εξετάζονται προσεκτικά από τον Παναθηναϊκό είναι και ο Λισάντρο Σεμέδο. Ο 25χρονος δεξιός εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι που ανήκει στη Φορτούνα Σιτάρντ και πριν από έναν χρόνο πέρασε κι από τα ελληνικά γήπεδα παίζοντας δανεικός στον ΟΦΗ.

Οι πληροφορίες από την Ολλανδία μάλιστα αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν κάνει ήδη μία διερευνητική επαφή με τους εκπροσώπους του Σεμέδο, αλλά και με τη Φορτούνα για να ενημερωθούν για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Και πλέον γνωρίζουν πολύ καλά τι αξιώσεις της ολλανδικής ομάδας.

Ο Σεμέδο είχε 7 γκολ και 5 ασίστ σε 30 αγώνες με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League την περίοδο 2019-20. Πέρυσι επέστρεψε στην Ολλανδία, βρήκε θέση βασικού στη Φορτούνα και κατέγραψε 9 γκολ και 5 ασίστ σε 36 ματς στην Eredivisie και στο Κύπελλο Ολλανδίας για τη σεζόν 2020-21.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ολλανδικός σύλλογος (μετά την αποχώρηση του βασικού χρηματοδότη Ατζούν Ιλιτσαλί) έχουν φέρει και τον Σεμέδο στη λίστα με τους παίκτες που είναι προς πώληση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης