Ο Φάνης Μαυρομμάτης ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (31/1) τη μεταγραφή του στη Σοντερίσκε με μορφή δανεισμού για έξι μήνες και ταξίδεψε στην Τουρκία για να ενταχθεί στο προπονητικό καμπ της δανέζικης ομάδας, που πραγματοποιεί τη χειμερινή προετοιμασία της στη γειτονική χώρα.

Εκεί τον περίμενε με… ανοικτές αγκάλες, ο τεχνικός διευθυντής των Δανών, Χανς Γιόργκεν Χάισεν, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιό του σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Σοντερίσκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός που μπορεί να παίξει τόσο ως αριστερός στόπερ αλλά και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Είναι πολύ ενεργητικός και επιθετικός αμυντικός και μπορεί να βοηθήσει στο χτίσιμο του παιχνιδιού από αριστερά τόσο ως στόπερ όσο και σαν μπακ» τόνισε αρχικά ο Δανός τεχνικός διευθυντής και πρόσθεσε:

«Είναι ένας παίκτης που προσπαθούμε να αποκτήσουμε εδώ και μια βδομάδα και ευτυχώς τα καταφέραμε γιατί έχει φοβερές προοπτικές. Έχει μείνει στον πάγο τον τελευταίο καιρό, αλλά έχει προπονηθεί καλά οπότε δεν θα χρειαστεί πολλές μέρες για να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς».

Λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε και ο δανεισμός του Χρίστου Σέχου στη Μπολόνια έως το φινάλε της εφετινής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 20χρονος επιθετικός θα ενταχθεί αρχικά στην ομάδα Νέων του ιταλικού συλλόγου και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Primavera, ενώ στη συμφωνία με τους Ιταλούς έχει προβλεφθεί και οψιόν αγοράς του (εφόσον πείσει τους ανθρώπους της Μπολόνια) αντί 1,5 εκατ. ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης