Λίγο πριν το τέλος της σημερινής  προπόνησης του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στο βοηθό προπονητή του Λάζλο Μπόλονι, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ, και στον Χρίστο Σέχου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προς το φινάλε του προγράμματος κι ενώ ο Ρώσος συνεργάτης του Μπόλονι δούλευε σε ξεχωριστό γκρουπ με τους επιθετικούς, έκανε μια παρατήρηση προς τον 20χρονο στράικερ, για το πως πρέπει να κάνει κίνηση στο πρώτο δοκάρι. Ο Σέχου απάντησε πως «… άλλες φορές αυτό μου βγαίνει, άλλες δεν μου βγαίνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Κουζνιέτσοφ έκανε νεύμα προς τον νεαρό επιθετικό πως θέλει να του μιλήσει, όμως ο τελευταίος που είχε πάρει κατεύθυνση προς τα αποδυτήρια, έκανε μία κίνηση με το χέρι του, σχεδόν απαξιωτική, δείχνοντας πως δεν ήθελε να του μιλήσει.

Η κίνηση του Σέχου εκνεύρισε τον Ρώσο βοηθό, ο οποίος πήγε με πολύ έντονο τρόπο κι έσπρωξε τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος παραπάτησε και λίγο έλειψε να πέσει κάτω. Τα αίματα… άναψαν και οι δυο τους άρχισαν να ανταλλάσσουν «γαλλικά», με τους υπόλοιπους να παρεμβαίνουν και να τραβούν μακριά τον ένα από τον άλλο, για να μην εκτραχυνθεί κι άλλο η κατάσταση.

Ο Σέχου ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά το περιστατικό κι έπειτα από λίγο «ξέσπασε» με κλωτσιά σε ένα ψυγείο μέσα στα αποδυτήρια και θα κληθεί σε απολογία από τον general manager, Πιέρ Ντρεοσί. Από εκεί και πέρα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης (20/01) περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, τακτική με τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Μπεκ, ενώ ο Καρλίτος επέστρεψε στο πρόγραμμα της ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης