Μετά την ταλαιπωρία και τα σοβαρά «εμπόδια» που δημιούργησε η κακοκαιρία «Ελπίδα» στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας, το μεσημέρι της Παρασκευής (28/01) οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τη (λειψή) προετοιμασία τους ενόψει της αυριανής (Σάββατο 29/01, 15:00) αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Εν αντιθέσει με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου (22/01) με τον Ιωνικό στη Νεάπολη, όπου είχε επιλέξει στην αρχική αποστολή 24 παίκτες, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε αυτή τη φορά 21 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας για άλλη μία φορά εκτός τον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος είναι ξεκάθαρο πλέον πως έχει τεθεί εκτός πλάνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν ακόμη ο Ενγκμπακοτό, που βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες της Γαλλίας για να επιστρέψει στην πατρίδα του (κι ανά πάσα στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να αποχωρήσει), ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες κι ο Πούγγουρας.

Στο μεταξύ, ο Γιοβάνοβιτς κράτησε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στην αποστολή τον (μέχρι πρότινος «απενεργοποιημένο») Αγιούμπ, ο οποίος θα είναι και στην τελική 20άδα. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (28/01) περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής, εξάσκηση στα τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή και στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο και Βιτάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης