Στη Δανία για λογαριασμό της Σοντερίσκε, θα συνεχίσει την καριέρα του για το επόμενο εξάμηνο ο Φάνης Μαυρομμάτης, ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Ο σύλλογος της Δανίας, που βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς μετά από 20 αγωνιστικές, προσέγγισε προ ημερών τους «πράσινους» ζητώντας τον δανεισμό του 23χρονου στόπερ ως τον Ιούνιο, δίχως ωστόσο να συμπεριλάβει στη συμφωνία οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τους Δανούς πάνω στους όρους του δανεισμού, καθώς η Σοντερίσκε θα καλύψει το σύνολο των απολαβών του Μαυρομμάτη μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί κι ένα μικρό ποσό στους «πράσινους» ως «ενοίκιο».

Ο Μαυρομμάτης δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Τετάρτης (29/1), καθώς έπρεπε να ρυθμίσει μία σειρά από θέματα που αφορούν τη στρατιωτική του θητεία. Ο αριστεροπόδαρος στόπερ είναι στρατιώτης εδώ και λίγους μήνες και για να «μετακομίσει» το επόμενο εξάμηνο στη Δανία, θα πρέπει να πάρει αναβολή.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα δείχνει πλέον καθαρά τυπικό κι αν δεν υπάρξει κάποια θεαματική ανατροπή, ο Μαυρομμάτης θα ταξιδέψει μέχρι αύριο το μεσημέρι στη Δανία, για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Σοντερίσκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης