Μία ημέρα μετά την επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου στον Γιώργο Δώνη, με την οποία τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να τερματιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών στο τέλος της σεζόν ο Τσάβι Ρόκα, κατά την επίσκεψη στο Κορωπί, είχε συνομιλία με τους αρχηγούς της ομάδας, μεταφέροντάς τους την πρόταση της διοίκησης αναφορικά με τις μειώσεις των συμβολαίων, προκειμένου να μετριαστούν οι οικονομικές επιπτώσεις στον προϋπολογισμό της ΠΑΕ, από την πανδημία του κορωνοϊού.

Το Σάββατο οι παίκτες του «τριφυλλιού», έπειτα από το τέλος του προγράμματος, έκαναν σύσκεψη στα αποδυτήρια της ομάδας, συζητώντας την πρόταση των ιθυνόντων του συλλόγου για μείωση 40% της δόσης του Μαΐου σε όσους έχουν συμβόλαιο άνω των 60 χιλιάδων ευρώ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή απορρίφθηκε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με βασικό επιχείρημα ότι είναι άδικο να γίνουν οριζόντιες μειώσεις στα συμβόλαια και για παράδειγμα να είναι ίδια η μείωση σε έναν παίκτη που παίρνει 80 χιλ. ευρώ και σε έναν άλλον που παίρνει 300 χιλ. ευρώ. 

Μάλιστα κάποιοι ξένοι παίκτες της ομάδας ξεκαθάρισαν ότι δεν προτίθενται να δεχτούν καμία μείωση από τη στιγμή που το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα αρχίσει εκ νέου.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα μεταφέρουν αυτήν την απόφασή τους στον Τσάβι Ρόκα, ενώ αναμένονται νέες συζητήσεις για να βρεθεί λύση στο εν λόγω ζήτημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, το κλίμα στη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» ήταν αρκετά βαρύ μετά τις εξελίξεις με τον Γιώργο Δώνη, από τον οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε, και μάλιστα μέσω επιστολής, να οδηγηθούν σε ένα… βελούδινο «διαζύγιο» μετά το τέλος του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος ως γνωστόν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2021, δεν είπε ούτε λέξη για το συγκεκριμένο θέμα στους ποδοσφαιριστές του στο πρόγραμμα του Σαββάτου, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι αναμένεται να το κάνει τις προσεχείς ημέρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης