Έτοιμος να «δέσει» το μέλλον του με τον Παναθηναϊκό για άλλα τρία χρόνια είναι ο Αργύρης Καμπετσής, καθώς την Πέμπτη (04/02) η πλευρά του παίκτη επικοινώνησε με τον Πιέρ Ντρεοσί και τον ενημέρωσε πως αποδέχεται την πρόταση ανανέωσης που είχε κατατεθεί από τους «πράσινους» πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Ο 21 ετών επιθετικός θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2024, ενώ θα γίνει μία σημαντική αύξηση στις απολαβές του, που θα ξεκινάει από το 40%, καθώς από τις 100.000 ευρώ που λαμβάνει φέτος θα «ανέβει» στις 140.000 ευρώ από το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καμπετσής είχε βρεθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο κοντά στην πόρτα της… εξόδου, καθώς είχε τεθεί εκτός πλάνων από τους Ρόκα-Πογιάτος και δεν συμμετείχε καν στις αποστολές του Παναθηναϊκού. Τα δεδομένα, εντούτοις, άλλαξαν άρδην για τον ίδιο μετά την έλευση του Λάζλο Μπόλονι.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» ενημέρωσαν την Πέμπτη (04/02) πως ήρθαν σε προφορική συμφωνία και με τον 21 ετών γκολκίπερ Βασίλη Ξενόπουλο για την επέκταση και του δικού του συμβολαίου, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης