Απαλλαχτική ήταν για τον Σωκράτη Διούδη η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το συμβάν με τον team manager του Άρη, Θωμά Ναζλίδη, αμέσως μετά τον αγώνα των «κιτρινόμαυρων» με τον Παναθηναϊκό στις 22 Σεπτεμβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο διεθνής γκολκίπερ των «πράσινων» και ο Ναζλίδης είχαν κληθεί σε απολογία, μετά την καταγραφή στο φύλλο αγώνος και στην έκθεση του παρατηρητή περί «απόπειρας βιαιοπραγίας», με τον πρώτο να κινδυνεύει με ποινή δύο αγωνιστικών και τον δεύτερο με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για ένα διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο ο Διούδης, όσο και ο Ναζλίδης αρνήθηκαν κατά την απολογία τους το πρωί της Παρασκευής (01/10) πως υπήρξε επεισόδιο μεταξύ τους κι εντέλει ο Αθλητικός Δικαστής τους απάλλαξε. Η ΠΑΕ Άρης, πάντως, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 4.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ίδιο παιχνίδι.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες υποθέσεις που εξετάστηκαν σήμερα στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, η ΠΑΕ ΟΦΗ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 24.500 ευρώ για το ματς της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ, αν και απαλλάχθηκε από την κατηγορία για είσοδο θεατών στον αγωνιστικό χώρο, 20 λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης (κρίθηκε ότι η είσοδος έγινε για μη επιλήψιμους λόγους, όπως αναφέρονται στο τελευταίο εδάφιο της παραγράφου 4δ του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα).

Πρόστιμα επιβλήθηκαν επίσης στην ΑΕΚ (7.000 ευρώ για τον αγώνα με τη Λαμία), στο Βόλο (1.000 ευρώ για το ματς με τον Ατρόμητο), στον Ολυμπιακό (4.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα), στον Παναιτωλικό (2.000 ευρώ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ), στον Ατρόμητο (4.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον Αρη), στον Παναθηναϊκό (8.000 ευρώ για το ματς με το Βόλο, απαλλάχθηκαν οι «πράσινοι» για την ανάρτηση πανό), στον ΠΑΟΚ (6.000 ευρώ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ) και στον ΠΑΣ Γιάννινα (1.000 ευρώ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ). Απαλλάχθηκε τέλος η Λαμία, από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης