Ο Βασίλης Ζαγαρίτης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/1) στο «Γ. Καλαφάτης», προκειμένου να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει πλέον οριστική συμφωνία ανάμεσα στους «πράσινους» και την Πάρμα και μέσα στο επόμενο 48ωρο θα αναχωρήσει για την Ιταλία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ιταλική ομάδα.

Ο 19χρονος μπακ θα έκανε άλλη ώρα προπόνηση με το «γκρουπ εξέλιξης» και γι’ αυτό ήθελε να χαιρετίσει τους πάντες και να αρχίσει να μαζεύει σιγά-σιγά τα προσωπικά του αντικείμενα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού του ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του, ενώ ο Ζαγαρίτης είχε κι ένα μικρό διάλογο με τον Λάζλο Μπόλονι, τον οποίο κι ευχαρίστησε για τις ευκαιρίες που του έδωσε και την εμπιστοσύνη που του έδειξε στο διάστημα της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Φακούντο Σάντσες προπονήθηκε σε φουλ ένταση και πλέον είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης επέστρεψαν και οι Βιγιαφάνιες, Τζαβίδας, ενώ οι Κουρμπέλης, Σαβιέρ έκαναν γυμναστήριο και θεραπεία. Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας στο μισό γήπεδο, παιχνίδι τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης