Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη (24/03) και μάλιστα με διπλό πρόγραμμα.

Το πρωί το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση με τρέξιμο στο γήπεδο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα η προπόνηση είχε φουλ… μπάλα με ασκήσεις κατοχής και παιχνίδι τριών ομάδων σε μικρό χώρο. Προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε προληπτικά ο Σεχ Νιάς λόγω μικροενοχλήσεων στον προσαγωγό, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Βέλεθ ακολούθησαν θεραπεία, ενώ ο Κουρμπέλης γυμνάστηκε ατομικά, ανεβάζοντας διαρκώς «στροφές». Ο Γιασίν Αγιούμπ υποβλήθηκε το μεσημέρι σε αρθροσκόπηση λόγω ενοχλήσεων στο μηνίσκο (μικρή ρήξη) και θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες, χάνοντας δεδομένα τα ματς της 2ης και 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με ΠΑΟΚ (εντός, 04/04) και Ολυμπιακό (εκτός, 11/04).

Απόντες λόγω υποχρεώσεων στις Εθνικές Ομάδες Ανδρών κι Ελπίδων ήταν οι Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστογεώργος. Οι τρεις τελευταίοι αναμένεται να ενταχθούν στο πρόγραμμα της ομάδας την Παρασκευή (26/03).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης