Νέα προβλήματα προέκυψαν για τον Λάζλο Μπόλονι, εν όψει του κυριακάτικου (14/03, 19:00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονική περιόδου της Super League, καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής (12/03), αποχώρησαν με ενοχλήσεις ο Σωκράτης Διούδης κι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (δέχθηκε ένα χτύπημα) και η συμμετοχή τους στον αγώνα με το «δικέφαλο του Βορρά», θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο (13/03).

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος αποχώρησε προληπτικά λόγω μικροενοχλήσεων στο γόνατο και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, όμως δεν τίθεται θέμα απουσίας του απ’ το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Εκτός παρέμεινε για ακόμη μία μέρα με ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Φραν Βέλεθ (θα «μπει» στις προπονήσεις απ’ την επόμενη εβδομάδα) κι ο Αργύρης Καμπετσής (γαστρεντερίτιδα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαβιέρ, Μπεκ ενώ θεραπεία έκανε ο Κουρμπέλης, ενώ αντίθετα συμμετείχε σε φουλ ένταση ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής, εξάσκηση στις στατικές φάσεις ενώ ένα γκρουπ έκανε και τεστ φυσικής κατάστασης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης