Με τον Σωκράτη Διούδη να έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ότι θα ήθελε να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού εφόσον προκύψει πρόταση, που να καλύπτει τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα, οι άνθρωποι των «πράσινων» έχουν ανοιχτές τις… κεραίες τους για περιπτώσεις γκολκίπερ.

Όπως αποκαλύπτει μάλιστα σε δημοσίευμά του το «kerkida.net» ο «φύλακας άγγελος» της εστίας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο αποτελεί τον διακαή πόθο του Γιοβάνοβιτς για τη θέση του τερματοφύλακα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος γκολκίπερ πραγματοποίησε ακόμη μία εκπληκτική σεζόν με το «τριφύλλι», έχοντας σημαντική συμβολή στην πορεία του μέχρι την κατάκτηση του κυπριακού πρωταθλήματος.

Εντούτοις έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και ως εκ τούτου η Ομόνοια θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να τον αφήσει να γίνει κάτοικος Αθηνών.

«Το ενδιαφέρον των πρασίνων της Αθήνας είναι δεδομένο και μάλιστα πολύ έντονο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι άριστος γνώστης των καταστάσεων στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ουσιαστικά γνωρίζει τα πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξέρει πως η Ομόνοια στήριξε φέτος ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στον Βραζιλιάνο γίγαντα. Ο Σερβοέλληνας κόουτς τον θέλει και μάλιστα πολύ. Όμως ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Ομόνοια. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την Ομόνοια, χωρίς να… φορτωθεί ο λογαριασμός της.

Εκεί πλέον είναι το θέμα. Αν το εξ Ελλάδος “τριφύλλι” μπει… στο τραπέζι τότε θα έχει συνέχεια. Αν όχι… τότε απλά και ο ΠΑΟ θα μείνει ως ένας μνηστήρας και τίποτα περισσότερο», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ του «kerkida.net».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης