Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Πανθρακικό, όπου οι «πράσινοι» έχασαν με 2-1. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ότι η διαιτησία επηρέασε τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού, ωστόσο είπε στους ποδοσφαιριστές ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους.

«Είμαστε όλοι πολύ εκνευρισμένοι με αυτά που έγιναν πάλι. Πρέπει όμως να πούμε κάποια πράγματα. Πάλι αδικείτε τους εαυτούς σας και την προσπάθεια που κάνετε, ειδικά από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες. Έχουμε και εμείς σημαντική ευθύνη για την ήττα, παρά τα όσα έκανε ο διαιτητής», ανέφερε αρχικά ο Αναστασίου και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, για ακόμη μία φορά δεν είχαμε συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια. Είχαμε τις ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τις τελειώσαμε. Τους δώσαμε δικαιώματα. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει παρά τα σφυρίγματα. Κάναμε ανεπίτρεπτα, παιδικά λάθη. Δεν πρέπει να έχουμε αυτή τη συμπεριφορά. Πρέπει να βρούμε τι φταίει και να αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης