Λίγο μετά τις 5 μ.μ. έφτασε στην Αθήνα από το Μπουένος Άιρες (μέσω Φρανκφούρτης) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Παλάσιος, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του και τον σκάουτ των «πρασίνων», Λούκας Φαβάλι.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Όταν με ενημέρωσε ο ατζέντης μου, του είπα πως ήθελα να έρθω και θα ήταν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Έχω δει μερικούς παίκτες που ήρθαν στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα και θέλω να δώσω τα πάντα και να είμαι σύντομα έτοιμος να βοηθήσω», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αργεντινός εξτρέμ, και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχα την τύχη να αγωνιστώ σε μεγάλα ντέρμπι. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και, όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό, για να νικήσουμε θα δώσω δύο φορές τον καλύτερο εαυτό μου. Η αλήθεια είναι πως, από όταν ήμουν στην Αργεντινή, μου έρχονταν πολλά ωραία μηνύματα από τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω πως ο σκοπός είναι να φέρω τον Παναθηναϊκό στο ψηλότερο επίπεδο, ξέρω πως έχουμε πολλούς παίκτες που είναι ηγέτες και εγώ θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης