Πάει για «δυνατούς» εξτρέμ και φορ ο Παναθηναϊκός

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021, 09:05
 Πάει για «δυνατούς» εξτρέμ και φορ ο Παναθηναϊκός

Η ανάγκη ενίσχυσης του Παναθηναϊκού, ειδικά μεσοεπιθετικά, είναι δεδομένη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει και μια προσθήκη στην άμυνα, αλλά περισσότερο θα πρόκειται για συμπληρωματικό παίκτη και όχι για απαραίτητα βασικό με ηγετικά χαρακτηριστικά, καθώς για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν επιλογές.

Αντίθετα, ο Σέρβος τεχνικός έχει εισηγηθεί οι πιο «δυνατές» και κατ’ επέκταση και δαπανηρές μεταγραφές των «πράσινων» να γίνουν στις θέσεις του εξτρέμ και του σέντερ φορ, όπου θεωρεί μεγαλύτερη την ανάγκη ποιοτικής αναβάθμισης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το sport-fm.gr, ο Γιοβάνοβιτς δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ, ειδικά στην περίπτωση που αποχωρήσει ένας εκ των Χατζηγιοβάνη (οι Τούρκοι γράφουν ότι η Αλτάι θα επανέλθει με νέα πρόταση), Αϊτόρ ή Σαβιέρ, αλλά και ενός μέσου που θα μπορεί να παίζει ως «8» ή «10», αν κριθεί ότι δεν καλύπτεται μόνο με τους Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες και Μπουζούκη δημιουργικά.

Πάντως ο προπονητής του «τριφυλλιού» επιμένει πως οι παίκτες που θα έρθουν θα πρέπει να είναι δεδομένα καλύτεροι από τους υπάρχοντες, γι’ αυτό και προτιμά να περιμένει τις κατάλληλες επιλογές από το να γίνει κάποια βιαστική κίνηση με αμφιβόλου ποιότητας ποδοσφαιριστή.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021, 09:25