Οι… υψηλές «πτήσεις» του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα την εφετινή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (7 γκολ, 2 ασίστ στα πρώτα 6 παιχνίδια της Super League) έχουν καταστήσει τον Καταλανό ως τον απόλυτο πρωταγωνιστή του εφετινού πρωταθλήματος.

Απολύτως λογική και η διάθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να αρχίσει σιγά-σιγά να «τρέχει» τις διαδικασίες για την επέκταση του συμβολαίου του υπέρ-πολύτιμου εξτρέμ, το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με επιβράβευση της παρουσίας του στην ομάδα, που θα τον βάλει στην ανώτερη κλίμακα των συμβολαίων του κλαμπ, απ’ την στιγμή που είναι πια ένας απ’ τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού”.

Οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) αναφέρουν πως η ηγεσία του Παναθηναϊκού προτίθεται να προτείνει στον Αϊτόρ μία πολύ γενναία αύξηση, με διπλασιασμό των αποδοχών του.

Συγκεκριμένα, από τις 400.000 ευρώ που λαμβάνει σήμερα, θα του προταθεί ένα συμβόλαιο με αποδοχές που μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τις 800.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά θα τεθούν επί τάπητος, πολύ πιο επίσημα πλέον, τις επόμενες ημέρες, καθώς έως τώρα -με εξαίρεση μία αρχική, διερευνητική συζήτηση του περασμένου Ιουλίου- δεν έχει γίνει ακόμα συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης