Στη φοβία που έβγαλε η ομάδα του σε ορισμένα σημεία του αγώνα, στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να «μεγαλώσει».

«Παίζουμε με σφίξιμο και φόβο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Μπορώ να σκεφτώ τι συμβαίνει στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στο ημίχρονο. Χάνουν 1-0, δεν θα έλεγα ότι έχουν ιδιαίτερη ευθύνη, οπότε παίρνουν περισσότερα ρίσκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη πλευρά εμείς δεν είμαστε οι πιο ισχυροί ούτε στο φυσικό, ούτε στο πνευματικό κομμάτι. Για το τεχνικό μέρος που περιμένουμε λύσεις, θα έλεγα ότι κι αυτό… κουτσαίνει. Είμαστε λίγο ντροπαλοί. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε».

Για τη βελτίωση στην άμυνα ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε: «Υπάρχει βελτίωση. Κοιτάω το ποτήρι μισογεμάτο. Ναι, δεν δεχθήκαμε γκολ στους τελευταίους τρεις αγώνες. Παίξαμε σήμερα με επτά απουσίες και παίξαμε με παίκτες που δεν έχουν φτάσει ακόμη να παίζουν σε υψηλό επίπεδο.

Έχουμε παίκτες που εμείς τους σπρώχνουμε στον αγωνιστικό χώρο, δεν θα έλεγα ότι μας υποχρεώνουν αυτοί να τους βάλουμε. Παίκτες όπως είναι ο Μπουζούκης, ο Ανδρέας (σ.σ. Αθανασακόπουλος), ο Καμπετσής, είναι παίκτες που φοράνε για την ηλικία τους μια φανέλα που είναι βαριά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στη συμπλήρωση μέσα στο 2021 των 50 ετών από την παρουσία του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ κόντρα στον Άγιαξ: «Με την υπάρχουσα διοίκηση βρισκόμαστε με τα πόδια στη γη.

Είμαστε ρεαλιστές και ουσιαστικά προχωράμε με μικρά βήματα. Το να προχωράς με μεγάλα βήματα είναι πάρα πολύ δαπανηρό. Αυτά τα μικρά βήματα πρέπει να τα καταλάβει και να τα σεβαστεί ο κόσμος. Για τον τελικό του Γουέμπλεϊ, λυπάμαι για τον Πούσκας που είχε πει ότι εάν νικήσουμε στο τριφύλλι θα προστεθεί ένα ακόμη φύλλο, θα γίνει τετράφυλλο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης