Τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του Παναθηναϊκού ψάχνουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» οι οποίοι, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο, έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Ντάνι Πογιάτος.

Εκτός από τον 46χρονο Ισπανό προπονητή της U19 της Ρεάλ Μαδρίτης οι «πράσινοι» είναι σε επαφές με ακόμη έναν τεχνικό, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος γίνεται τον Βέλικο Παούνοβιτς, η περίπτωση του οποίου εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Ο Σέρβος προπονητής ήταν υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και το 2015 πριν τελικά δοθούν τα «ηνία» στον Αντρέα Στραματσόνι, ενώ ήταν και στη λίστα της ΑΕΚ τον περασμένο Νοέμβριο, πριν αναλάβει την «Ένωση» τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο 42χρονος τεχνικός έχει εργαστεί σε όλα τα κλιμάκια των «μικρών» εθνικών ομάδων της Σερβίας. Μάλιστα πριν από πέντε χρόνια κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την U20 των «πλάβι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2015 μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο ο Βέλικο Παούνοβιτς κάθισε στον πάγκο των Chicago Fire, οδηγώντας τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος των ΗΠΑ το 2017.

Ο παλαίμαχος επιθετικός στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις Παρτιζάν, Μαγιόρκα, Τενερίφη και Ατλέτικο Μαδρίτης, Χετάφε, Ρούμπιν Καζάν και Αλμερία, έχοντας στους «ροχιμπλάνκος» συμπαίκτη τον Ντέμη Νικολαΐδη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης