Το «διπλό» του Παναθηναϊκού στα Χανιά επί του Πλατανιά ήρθε από την προσήλωση στο πλάνο που είχε καταστρώσει ο Αντρέα Στραματσόνι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο σκόρερ των «πρασίνων», Βίκτορας Κλωναρίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την επικράτηση απέναντι στον Πλατανιά: «Ξέραμε πως θα είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά, είναι μια καλή ομάδα, που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μας είχε συγκεκριμένο σχέδιο και είδαμε πως αυτό το πλάνο δούλεψε καλά σήμερα. Είναι πάντα σημαντικό να σκοράρεις πρώτος, ειδικά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Ένα γκολ πριν το ημίχρονο, μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά για να πάρουμε τη νίκη στο σημερινό ματς».

Για τους τραυματισμούς των «πρασίνων»: «Είχαμε σημαντικούς τραυματισμούς όντως, αλλά δεν φοβηθήκαμε πως θα χάσουμε τους βαθμούς. Ήταν ανοιχτό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, πιστεύαμε στη νίκη».

Για τους Μπουμάλ και Τελάντερ: «Είναι κι οι δυο πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς, εύχομαι να γυρίσουν σύντομα κοντά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός ότι σκόραρε και σε ματς πρωταθλήματος: «Είναι θέμα timing, είχα καταφέρει να σκοράρω αλλά μετά τραυματίστηκα κι έμεινα εκτός για καιρό. Τώρα αισθάνομαι καλά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα».

Για τη θέση στην οποία αγωνίστηκε: «Ο προπονητής είχε ένα πλάνο για να με βάλει εκεί και να βγαίνω στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά. Έπρεπε να τρέξω αρκετά, αυτό λειτούργησε αρκετά καλά και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στη νίκη»

Διαβάστε επίσης: Νικητής ο Παναθηναϊκός 3-2 τον Πλατανιά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης