Τον διακαή πόθο να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδος εξέφρασε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, κατά τη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ εν όψει του αυριανού τελικού (21/5, 22:00).

Κουρμπέλης: «Το θέλουμε όλοι σαν τρελοί – Μας αξίζει αυτός ο τίτλος»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, ανέφερε: «Είναι ωραίο συναίσθημα να παλεύεις σε κάθε ματς για κάθε στόχο. Έχουμε φτάσει ως εδώ και δεν βλέπουμε τίποτα άλλο πλην του τροπαίου. Αυτή τη χρονιά θα ήταν ό,τι καλύτερο να τελειώσουμε με ένα τρόπαιο. Μας αξίζει αυτός ο τίτλος βάσει του ποδοσφαίρου που παίξαμε, αν και δεν παύει να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

«Σε τέτοιες στιγμές δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το θέλουμε πολύ αυτό το τρόπαιο γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν καλά. Φέτος έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προόδου, εξασφαλίσαμε την ευρωπαϊκή συμμετοχή και έχει μείνει ο τελευταίος στόχος που είχαμε βάλει στην αρχή της σεζόν, το Κύπελλο. Πιστέψτε με, το θέλουμε όλοι σαν τρελοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη σημασία του τελικού: «Είναι ο πιο σημαντικός τελικός που θα δώσουμε, και θα δώσω. Όλα τα παιδιά εκπροσωπούμε πολλές χιλιάδες κόσμου και θέλουμε να τους κάνουμε υπερήφανους. Η ομάδα έχει χρόνια να βρεθεί σε έναν τελικό Κυπέλλου, οκτώ χρόνια είναι πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό. Και ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί».

Για το εάν η κατάκτηση του Κυπέλλου θα είναι το επιστέγασμα μιας καλής και επιτυχημένης χρονιάς:«Μετά τη χρονιά αυτή και τα βήματα προόδου που κάναμε θα ήταν πολύ ωραίο να το τελειώσουμε με τον τρόπο αυτόν. Αρμόζει αυτό στην ομάδα με βάση την απόδοσή μας, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά δεν παύει να έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης