Ο Λευτέρης Λύρατζης του ΠΑΟΚ, είναι ο παίκτης που έχει… εστιάσει ο Παναθηναϊκός και ο Τσάβι Ρόκα τις τελευταίες ημέρες, όσον αφορά τη δεύτερη επιλογή πίσω από τον Φακούντο Σάντσες στο δεξιό άκρο της «πράσινης» άμυνας.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο, θα τραβήξει χρονικά κι όλα θα εξαρτηθούν από τις αντίστοιχες μεταγραφικές εξελίξεις στο «δικέφαλο του Βορρά» για τη συγκεκριμένη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 20χρονος δεξιός μπακ, βλέποντας ότι θα αποκτηθεί κι άλλος παίκτης στο δεξιό άκρο της άμυνας, απ’ τη στιγμή που υπάρχει και ο Σοάρες και παράλληλα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Μάτος, βλέπει ότι δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής κι έχει ήδη ζητήσει να… φύγει για να πάει σε μία ομάδα, που θα του δώσει την ευκαιρία να εξελιχθεί αγωνιστικά.

Στον ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, ωστόσο, όλες οι εξελίξεις θα… τρέξουν μετά τον αγώνα με τη Μπενφίκα για τον γ’ προκριματικό του Champions League (Τρίτη 15/9), καθώς για το συγκεκριμένο ματς, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει πολλές εναλλακτικές στο δεξιό άκρο.

Ο Παναθηναϊκός επεξεργάζεται μία «φόρμουλα» τύπου… Πούγγουρα, δηλαδή να κάνει δικό του ως ελεύθερο τον Λύρατζη, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ένα υψηλότατο ποσοστό μεταπώλησης (50%). Κι αυτό θα πέσει στο… τραπέζι των τελικών συζητήσεων μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τους «Λουζιτανούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, ο Ρόκα έχει κι άλλη μία εναλλακτική δεξιά, αλλά δεν δείχνει να… βιάζεται, περιμένοντας την υπόθεση του Λύρατζη, πολύ πιο «ήρεμος» πλέον αφού έκλεισε και τον αριστερό μπακ, με το κενό στα αριστερά με τη μεταγραφή του Χουάνκαρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης