Την απόκτηση ενός επιθετικού ή ενός επιθετικογενή ποδοσφαιριστή με έφεση στο σκοράρισμα αποφάσισαν στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που ο Μάρκους Μπεργκ χειρουργήθηκε επιτυχώς, αλλά θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερους από δύο μήνες.

Στη λίστα των «πράσινων» βρίσκονται ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι ή μπορούν να αποκτηθούν δανεικοί με οψιόν αγοράς, καθώς τα οικονομικά των «πράσινων» δεν επιτρέπουν αγορά από άλλο σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα υπ’ όψιν του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Νίκου Νταμπίζα, βρίσκονται οι Ζίγκιτς, Αλμέιρα και Καστιγιόν, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Κρίστιαν Νέμεθ, που έςχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ελλάδα. Πέρσι με την φανέλα της Ρόντα είχε σε 26 συμμετοχές, 8 γκολ και 6 ασίστ.

Εν τω μεταξύ, σε ότι αφορά τον Μεντί Αμπέντ η Νιούκαστλ δεν αποδέχτηκε τη βελτιωμένη πρόταση των «πράσινων» και έτσι το κεφάλαιο κλείνει για το «τριφύλλι».

Να σημειωθεί ότι για τον Παναθηναϊκό ακούστηκε το όνομα του Δημήτρη Παπαδόπουλου, που είναι ελεύθερος, ωστόσο απορρίφθηκε για εξωαγωνιστικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης