Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το 0-0 του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα στο Μπακού τόνισε ότι η ομάδα του προσπάθησε να πάρει μέχρι το τέλος τη νίκη, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει.

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετό ενδιαφέρον σε ένα κακό γήπεδο. Εμείς θέλαμε τη νίκη, όπως και η Καμπάλα. Με τις ευκαιρίες που είχαμε ήμασταν πιο κοντά. Δυστυχώς δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε και κρατάμε το θετικό ότι δεν δεχτήκαμε γκολ σε ευρωπαϊκό ματς, αλλά και τη διάθεση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κυνηγήσαμε μέχρι τέλους τη νίκη», είπε ο Γιάννης Αναστασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, είπε: «Ευχαριστούμε την ομάδα της Καμπάλα και τον κόσμο του Αζερμπαϊτζάν για την ατμόσφαιρα. Παρόλο που ακούγονταν πολλά, η ατμόσφαιρα ήταν καλή και φιλική. Εύχομαι να ανταποδώσουμε στην Αθήνα τη φιλοξενία».

Σε ερώτηση αν χάθηκε η ευκαιρία για να καθαρίσει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός, απάντησε: «Δεν θεωρώ τίποτα και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να θεωρήσεις τίποτα σίγουρο. Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι για τέσσερα ματς σε δέκα ημέρες. Τώρα έχουμε μπροστά μας το μας στο Αγρίνιο».

Για τη φάση του τραυματισμού του Λουντ και την αντίδραση των παικτών του είπε: «Είναι λογικό ότι όταν κάποιος πονάει και τεντώνει το γόνατο του και τραυματίζεται από κάποιον, να έρχεται αντίδραση. Η αντίδραση ήταν όλων. Αυτό είναι ομάδα. Άλλο να βάλεις το σώμα σου και άλλο να τεντώνεις το γόνατο. Αυτό σκέφτηκαν οι παίκτες και ήταν λογικό να έρθει αυτή η αντίδραση»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης