Μέχρι και εκκένωση ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 18:38
 Μέχρι και εκκένωση ζήτησε ο Παναθηναϊκός
Ένα έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο είχε ζητήσει, με επιστολή της στις 22 Φεβρουαρίου προς την Αστυνομία, τον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, να μην καθίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον πάγκο, στο ντέρμπι της Λεωφόρου, επισημαίνοντας τους κινδύνους μίας τέτοιας κίνησης, παρουσίασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά την απολογία της στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Η επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει: «Επειδή σε περίπτωση που επιτρέψετε την παρακολούθηση του αγώνα εκ μέρους του προέδρου της φιλοξενούμενης ομάδας από τον πάγκο αυτής, θεωρούμε οτι δεν μπορεί κανείς να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Επειδή και ασφαλώς κατανοείται οτι πρώτιστο μέλημα της διοικήσεως της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η διασφάλιση της διεξαγωγής του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι πέριξ αυτού με τις προκλήσεις που επιλέγει να δημιουργήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον πρόεδρο της οποίας θα θεωρήσουμε ηθικό αυτουργό σε πιθανές αντιδράσεις των φιλάθλων...

Επειδή ουδείς λόγος ασφαλείας εν προκειμένω συντρέχει για την τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον πάγκο, αντίθετα όπως διαπιστώθηκε και στην σύσκεψη από όλους τους λοιπούς συμμετέχοντες φορείς, η παρακολούθηση του αγώνα από την διοίκηση της φιλοξενούμενης ομάδας στο καθορισθέν για το σκοπό αυτό μπουθ, αποτελεί το ενδεδειγμένο και επιβαλλόμενο μέτρο ασφαλείας.

Επειδή τυχόν αντίθετη απόφαση σας ή και ανοχή σας σε άλλα από τα συμφωνηθέντα θα εμπεριέχουν αποδοχή του ενδεχόμενου κινδύνου για έκτροπα.

Ζητούμε σε περίπτωση να επιτρέψετε στον πρόεδρο του ΟΣΦΠ να παρακολουθήσει τον αγώνα από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, ταυτόχρονα να προχωρήσετε στις δέουσες ενέργειες για τη μη προσέλευση των φιλάθλων εντός του γηπέδου, άλλως στην εκκένωση αυτού».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 18:58