Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε με την απόδοσή του στο χθεσινό φιλικό με την Άλκμααρ, καθώς απείλησε ελάχιστα την ολλανδική ομάδα, η οποία εντέλει επικράτησε με 3-0 σκορ.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε δηλώσεις του στάθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας, τονίζοντας παράλληλα πως οι «πράσινοι» χρειάζονται χρόνο για να βγάλουν στο χορτάρι αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς

Για το αν το πρόβλημα στη δημιουργία είναι και θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης: «Είναι και θέμα μεταγραφικής ενίσχυσης. Συνεχίζουμε να κάνουμε προσπάθειες και σίγουρα έχουμε ανάγκη την ποιοτική ενίσχυση, όσον αφορά μεσοεπιθετικά και ανασταλτικά».

Για τα δύο φιλικά παιχνίδια: «Ήταν παρόμοια τα φιλικά. Παίζαμε με δύο ομάδες σε πιο υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Το ολλανδικό πρωτάθλημα ξεκινά σε δύο εβδομάδες, εμείς είμαστε στη μέση της προετοιμασίας. Ήταν τα πρώτα φιλικά. Οι άλλες ομάδες ήταν σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, από την προσπάθειά τους, περιμένω όμως και είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Ακόμη και τώρα ακολουθούμε τον ρυθμό του αντιπάλου και δεν μπορούμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας».

Για το αν αντανακλά τη φιλοσοφία του το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν πιέζει και περιμένει τον αντίπαλο στα μεγαλύτερα διαστήματα των παιχνιδιών: «Όχι, δεν αντανακλά τη φιλοσοφία μου. Κάποια πράγματα που θέλουμε να κάνουμε θέλουν χρόνο. Υπάρχει και ο αντίπαλος. Κάποια πράγματα φαίνονται στην προπόνηση πιο εύκολα, αλλά στο παιχνίδι θέλουμε χρόνο.

»Υπάρχουν και πράγματα που δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε. Θέλουμε χρόνο. Δεν είναι εύκολο ούτε για εμένα, ούτε για τους παίκτες που έχουν νέο προπονητή να αφομοιώσουν νέα πράγματα. Η δουλειά στο ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ, αναλύεις τα λάθη σου, τα διορθώνεις. Δεν σταματά ποτέ αυτό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης