Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως από την απόδοση του Παναθηναϊκού, δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων». Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τενχικός των «πρασίνων» τόνισε:

«Είναι όπως το περιμέναμε το παιχνίδι, σε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ανασταλτικά προβλήματα, αλλά κάναμε αβίαστα λάθη στην κατοχή της μπάλας. Έτσι δεν μπορέσαμε να κάνουμε ποιοτικές επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το ότι δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα. Ήταν καλύτερος από εμάς. Αύξησε την πίεση. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως από τον τρόπο που παίξαμε. Γυρίσαμε πίσω γιατί μας ανάγκασε ο Ολυμπιακός. Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Κρατάμε τον ένα βαθμό που είναι θετικό αποτέλεσμα για εκτός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Μαζί με τις απουσίες που είχαμε όλη την εβδομάδα, αλλά και το γεγονός ότι δεν είχαμε πάρει κάτι εκτός έδρας, μπορούμε να πούμε πως είναι σημαντικός βαθμός. Όμως μπορούσαμε και έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στο ντεμπούτο του Μπρινιόλι, που αντικατέστησε κάτω από τα δοκάρια τον Διούδη, ο Γιοβάνοβιτς σημείωσε: «Δεν θέλω να σχολιάζω παίκτες ξεχωριστά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις πρώτο παιχνίδι ένα ντέρμπι. Έδειξε μια σταθερότητα. Αρκετοί στάθηκαν όμως καλά και στο ύψος των περιστάσεων. Είναι το πρώτο μου ντέρμπι ως προπονητής του Παναθηναϊκού. Μπορούμε να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης