Γιοβάνοβιτς: «Είμαστε Παναθηναϊκός και φάνηκε»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021, 18:28
Γιοβάνοβιτς: «Είμαστε Παναθηναϊκός και φάνηκε»

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον ΠΑΣ και τον Άρη και συνέτριψε με 5-1 τον Βόλο, αφήνοντας πλήρως ικανοποιημένο τον προπονητή του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος στάθηκε στη διάθεση των παικτών του και στην αντίδραση που έβγαλαν μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στους «Ζωσιμάδες» και το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Cosmote TV:

Για τη ευρεία νίκη και την εικόνα της ομάδας του: 
«Μας πλήγωσαν οι δύο ήττες. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και αυτό φάνηκε στην διάθεση των παικτών από την αρχή του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που παρουσιάζει το καλύτερο θέαμα και δεν ήταν εύκολο. Η διάθεση και ο πληγωμένος εγωισμός μετά τις 2 ήττες λειτούργησαν καλά στο ξεκίνημα, όπου βάλαμε τα δύο γκολ και μετά ήταν πιο εύκολα».

Για το θέαμα: «Όταν είσαι προπονητής στον Παναθηναϊκό δεν έχεις χρόνο. Ελπίζω πως με αυτές τις εμφανίσεις μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα όπως και από τις δύο ήττες. Όπως το πως στον Παναθηναϊκό από την μία στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξει η διάθεση και εμείς θέλουμε να την κρατήσουμε σε ένα επίπεδο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο που μετά από τις δύο ήττες ήταν εκεί και μας βοήθησε πολύ».

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021, 18:37