Προβληματισμένος από το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, ωστόσο εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα βγάλει αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια της.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άλλαξαν νωρίς οι ισορροπίες του ματς. Ήταν δύσκολο, έγινε πιο δύσκολο με την αποβολή του Κουρμπέλη. Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστούμε με μια ομάδα που έπαιξε με δέκα παίκτες για μία ώρα. Δεν μας άξιζε να χάσουμε, ουσιαστικά στη μία επίθεση του Αστέρα βρήκαν γκολ, σε άλλες φάσεις θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο εύστοχοι εμείς».

Για το αν δημιουργούν προβληματισμό οι ήττες: «Ναι σίγουρα μας προβληματίζει. Μια ομάδα όπως εμείς, που ήμασταν πρώτοι για καιρό στη βαθμολογία, προβληματίζεται. Όχι όμως κάτι περισσότερο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος. Είμαστε πολύ καλή ομάδα, είναι φυσιολογικό ότι θα αντιδράσουμε».

Για το αν θεωρεί φυσιολογική την «κοιλιά» που έχει κάνει η ομάδα: «Όχι δεν είναι. Δεν παύει όμως να είναι μια κακή περίοδος για εμάς και βάσει των αποτελεσμάτων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης