Στην προσθήκη του Μαυρία και τον αγώνα με τον προσεχή αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον διεθνή άσο απέναντι στους «κυανοκίτρινους».

Αναλυτικά, τα όσα είπε προπονητής του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι καλό που υπήρχε ένα… break. Πηγαίνε σε παιχνίδια ανά τρεις μέρες. Βέβαια αυτό είναι πολύ καλό σαν εμπειρία για τα παιδιά, μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι. Πιο πολύ ψυχολογικά παίζει ρόλο, όσο και αν λέμε ότι δεν επηρεάζει. Έδωσε χρόνο στα παιδιά που έπαιξαν πολύ. Η ομάδα είναι fit και σε πολύ καλή κατάσταση.

Σε μια εβδομάδα δεν αλλάζει ο ρυθμός. Είναι μια εβδομάδα. Ο Παναιτωλικός είχε πάρα πολύ καλή εικόνα. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να δείξουμε από την αρχή πως θέλουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και εμείς να αποφασίσουμε για το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Εν συνεχεία μίλησε:

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Έκαναν κάποιες μεταγραφές και το ρόστερ τους έχει μεγαλώσει. Το σημαντικό είναι πως θα είμαστε εμείς. Με την απόκτηση του Μαυρία μας δίνεται η δυνατότητα να παίξουμε από τα άκρα. Έχουμε δει τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του Παναιτωλικού και θα κοιτάξουμε να τις εκμεταλλευθούμε εμείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι μια ομάδα που έβαλε πιο πολύ ποδόσφαιρο. Τα έχει καταφέρει περίφημα και αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση της ομάδας και στον κύριο Χάβο. Στην διοίκηση γιατί στηρίζουν ένα προπονητή για τρίτη σεζόν. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους».

Για τον Χάρη Μαυρία: «Ξεκινήσαμε με τον Χάρη και ξέρει τι ζητάμε, τι θέλει. Έχει τρομερή διάθεση, πολύ καλή νοοτροπία. Καταλαβαίνει τι θέλουμε και το βγάζει στο γήπεδο απευθείας. Θα δούμε αν θα ξεκινήσει ή όχι. Θα δούμε… Έχοντας και τον Χάρη μπορούμε να παίξουμε από τα άκρα. Αυτό ήταν αρχικά στην φιλοσοφία μας. Λόγω, όμως, της φυγής του Χάρη, του τραυματισμού του Μπαϊράμι και της διάρκειας που δεν είχαν κάποιοι από τους ακραίους μας, κάτι που είναι το πιο σημαντικό στο υψηλό επίπεδο, μας έκαναν να γυρίσουμε στο 4-4-2.

Όπως είπα και πριν, έχοντας επιλογές μπορεί η ομάδα σε νεκρό διάστημα να αλλάξουμε την τακτική μας. Είναι αρκετά έξυπνος, τακτικά πολύ καλός και μας δίνει την δυνατότητα να απειλήσουμε τον αντίπαλο».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Μένουν 12 ματς για να το δούμε. Πολλά μπορούν να συμβούν. Να κερδίζουμε εμείς και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος για να δούμε που είμαστε».

Για την ανάδειξή του σε κορυφαίο προπονητή της σεζόν: «Όταν παίρνεις ένα βραβείο αισθάνεσαι μια δικαίωση. Ψήφισαν οι παίκτες και έχει μεγαλύτερη αξία, διότι αγωνίζονται και μπορούν να αξιολογούν καλύτερα από τον καθένα. Ήταν μεγάλη τιμή, όμως, ήταν ομαδική δουλειά. Οι συνεργάτες μου, όλοι. Μας δίνει δύναμη να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης