Στο «στόχαστρο» μικρής μερίδας οπαδών της ΑΕΛ μπήκε ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα στο «AEL FC Arena» ανάμεσα στην ομάδα του Κάμπου και τον Παναθηναϊκό.

Οι συγκεκριμένοι οπαδοί των γηπεδούχων την ώρα που ο προπονητής του «τριφυλλιού», ο οποίος σημειωτέον στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο των «βυσσινί», έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι, άρχισαν να τον βρίζουν τόσο εκείνον όσο και μέλη της οικογένειάς του, με τον ίδιο να απαντά on camera:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η βλακεία είναι ανίκητη. Αυτούς εδώ, τους πήρα από τη δεύτερη εθνική και τους έκανα ομάδα, αλλά η βλακεία είναι ανίκητη».

Δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε κάνει μία πρώτη ανάλυση για το παιχνίδι και τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας: «Είναι σημαντικό ότι για 45 λεπτά ήμασταν εξαιρετική ομάδα.

Σχεδόν παίξαμε ολοκληρωτικά. Είχαμε καλή κυκλοφορία, πολύ καλή κίνηση και δημιουργία. Όσο πέρναγε ο χρόνος νομίζω ότι μας βγήκε κούραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν φανερό πως δεν είχαμε τη φρεσκάδα από τα συνεχόμενα ματς. Και ο αντίπαλος δημιούργησε καλές φάσεις. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν μέτριοι, αλλά βγάλαμε αυτά τα ματς, με καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης