Έτοιμοι να καλέσουν τον Νίκο Καρέλη για αναπροσαρμογή συμβολαίου είναι στον Παναθηναϊκό, βάζοντας ταυτόχρονα και ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Το γκολ που πέτυχε ο Νίκος Καρέλης στο παιχνίδι με την Φινλανδία, δεδομένα έφερε ακόμα περισσότερα μάτια πάνω του. Αυτό το γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό και θέλουν να… κόψουν τον βήχα στους επίδοξους μνηστήρες βάζοντας στον ποδοσφαιριστή ρήτρα αποδέσμευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα γίνει πιο επίσημη κουβέντα με αυτά που θέλει να προτείνει ο Παναθηναϊκός. Αρχικά οι «πράσινοι», θέλουν να επεκτείνουν την συνεργασία με τον Κρητικό επιθετικό για ένα χρόνο, δηλαδή από το 2017 που είναι τώρα να πάνε το συμβόλαιό του στο 2018, μαζί με αύξηση ύψους 25%-30%.

Το πιο σημαντικό ωστόσο, είναι η ρήτρα αποδέσμευσης που θέλουν να βάλουν στον Καρέλη και δεν υπάρχει τώρα στο συμβόλαιό του. Στον Παναθηναϊκό σκέφτονται να βάλουν την ρήτρα στα τέσσερα ή πέντε εκατομμύρια ευρώ, περιμένοντας από τον διεθνή, πλέον, επιθετικό να συνεχίσει να εντυπωσιάζει και με το «τριφύλλι», αλλά και με την Εθνική!

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης