Αποχαιρετιστήριο γεύμα σε Αναστασίου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015, 09:40
Αποχαιρετιστήριο γεύμα σε Αναστασίου
Με ένα γεύμα ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Αναστασίου, με τον Έλληνα τεχνικό να αποχωρεί από την ομάδα σαν φίλος.

Άλλωστε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και ο Έλληνας τεχνικός διατηρούν άριστες σχέσεις και το ίδιο εξακολουθεί να ισχύει και μετά το τέλος της επαγγελματικής συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» οι δύο άνδρες, έφαγαν παρέα το μεσημέρι της Τρίτης, σε ένα αποχαιρετιστήριο γεύμα, μετά την προχθεσινή επικοινωνία που είχαν μέσω τηλεφώνου και στην οποία αποφασίστηκε η ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, ευχαρίστησε τον Γιάννη Αναστασίου για όλα όσα προσέφερε στον σύλλογο αυτά τα 2,5 χρόνια, τονίζοντας πως ο 42χρονος Έλληνας τεχνικός, αποτελεί «κομμάτι» της ομάδας.

Ταυτόχρονα, ο Αναστασίου ευχαρίστησε τον κ. Αλαφούζο, για την έμπρακτη στήριξη που του έδειξε όλο αυτό το διάστημα, καθώς και για τη βοήθεια του, το διάστημα που πορεύτηκαν μαζί στους «πράσινους».

Όσον αφορά το μέλλον του Έλληνα τεχνικού, θα μείνει για ένα διάστημα μακριά από τους πάγκους, αναζητώντας με ηρεμία τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015, 09:40